Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende mails med ny inspiration til din bolig. Her vil du modtage tips og informationer om møbelnyheder, arrangementer, konkurrencer og aktuelle tilbud. Derudover vil du være blandt de første til at se vores store udsalgskatalog.

Vi glæder os til at dele vores møbelunivers med dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for rådgivning?

Vi er med hele vejen
Få hjælp til at finde netop det, du søger. Vi har det bedste inden for dansk design og vores erfarne møbelsælgere står til rådighed, hvis du har spørgsmål til møbler, materialevalg, priser, bestilling, levering eller noget helt andet. Vi glæder os til at høre fra dig.
Tanja Ahlmann — Butikschef
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning
Fra det øjeblik man træder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt særlig atmosfære. Man er omgivet af spændende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
Jette og Bo, Grenaa