Privatlivspolitik

Nyhedsbrevbetingelser
Når du tilmelder dig Bolighuset Rys nyhedsbrev accepterer du samtidig, at vi må udsende nyhedsbreve til dig på den opgivet mailadresse. Oplysninger vil hverken blive solgt, udlejet eller videregivet til tredjepart. Det er gratis at være medlem og medlemskabet kan til enhver tid afmeldes, hvis du ønsker det. Du skal blot skrive til mail@bolighuset-ry.dk eller afmelde direkte i sidst modtaget nyhedsbrev.

I nyhedsbrevet vil vi holde dig informeret om aktiviteter i Bolighuset Ry i form af arrangementer, foredrag og udsalgsstart. Derudover vil vi holde dig opdateret om nyheder, kampagner, ekstraordinære tilbud, samt konkurrencer.

Kontaktformular på hjemmesiden
Når du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside giver du samtidig samtykke til, at vi må bruge følgende oplysninger: navn, by, tlf.nr. og mailadresse, samt tage stilling til og handle på den vedlagte besked. Oplysningerne vil blive brugt til at behandle din forespørgsel og indgå en eventuel aftale om ordre.

Vi gemmer dine personoplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under kontrolleret hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysningerne registreres hos Bolighuset Ry ApS og opbevares i 5 åri henhold til lovgivning.

Den dataansvarlige hos Bolighuset Ry er: Direktør, Peter Boye Larsen

Som registreret hos Bolighuset Ry har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@bolighuset-ry.dk

Få hjælp til indretning

BOOK ET PERSONLIGT MØDE
Har du mistet overblikket over din indretning? Skal du flytte? Eller mangler du sparring og inspiration til at knække koden i din indretning? Få råd, hjælp og vejledning af vores indretningsarkitekt. Vi tilbyder indretningshjælp til private og erhverv.
Gry Dinesen — Indretningsarkitekt og sælger
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning
Fra det øjeblik man træder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt særlig atmosfære. Man er omgivet af spændende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
Jette og Bo, Grenaa