Om os

Du finder os i hjertet af Ry i den smukke, gamle terrakotta-farvede bygning. Bolighuset Ry er et møbelhus på 3 etager med det bedste inden for dansk design. Hos os får du en hyggelig, hjemlig atmosfære med alle de kendte møbeldesignere samlet under et tag, side om side med nyere designere og brands.

Bolighuset Ry blev etableret i 1889, hvor Christian Rasmussen åbnede en snedkerforretning i Ry. Opgaverne var alsidige – lige fra ligkister til vedligeholdelse af møbler. Forretningen tog fart og udviklede sig gennem generationer fra en privatbolig med tilhørende forretning til et møbelhus på 3 etager og 130 år på bagen. I dag er det 4. generation, søsterparret Anne Juhl og Mette Juhl Rasmussen som ejer Bolighuset Ry.

Glæden ved det gode, solide håndværk af høj kvalitet er her stadig og gennemsyrer den møbelfilosofi, som er blevet videregivet fra generation til generation. Det er en central og urokkelig del af Bolighuset Rys mentalitet, at møbler skal ses, bruges og tåle tidens gang.

Bag den beskedne facade, åbner døren sig til over 1.000 kvadratmeter udstilling på 3 etager. Bygningen emmer af en rolig atmosfære, hvor du kan gå på opdagelse og lade dig inspirere i vores møbelunivers.

Vi glæder os til dit besøg i Ry.

Få hjælp til indretning

BOOK ET PERSONLIGT MØDE
Har du mistet overblikket over din indretning? Skal du flytte? Eller mangler du sparring og inspiration til at knække koden i din indretning? Få råd, hjælp og vejledning af vores indretningsarkitekt. Vi tilbyder indretningshjælp til private og erhverv.
Gry Dinesen — Indretningsarkitekt og sælger
Vi har altid følt os i trygge hænder hos Bolighuset Ry. Vi har fået en god og kyndig vejledning af medarbejderne og møbler til konkurrencedygtige priser. Alt i alt er vi meget glade for at komme i Bolighuset Ry – og vi har ved flere lejligheder anbefalet venner, familie og kolleger at lægge vejen forbi.
Helle, Skanderborg
Jeg kører gerne til Ry for at få lige den tand bedre oplevelse. Jeg har tidligere købt en reol, som jeg fik leveret og monteret. Det var en super god oplevelse. Det var et meget flot arbejde, montøren lavede og det gik overraskende hurtigt - og så var han meget venlig.
Helle, Silkeborg
Bolighuset Ry står for mig som garant for kvalitet og kundeservice i topklasse – og endda til meget konkurrencedygtige priser. Jeg købte stole med levering i København. Lige fra bestilling til levering fik jeg en kyndig og imødekommende vejledning. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Bolighuset Ry.
Frands, København
Vi besøgte Bolighuset Ry i forbindelse med et arrangement, hvor flere leverandører var tilstede. Selve butikken er flot indrettet og inspirerende. Vi var helt forundrede over butikkens størrelse – udefra ser den ret lille ud, men når man træder ind, er man pludselig i et stort mekka af flotte møbler og boligtilbehør.
Karin og Jesper, Herning
Fra det øjeblik man træder ind ad døren hos Bolighuset Ry, favnes man af en helt særlig atmosfære. Man er omgivet af spændende boligtilbehør, et stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler og samtidig bliver man imødekommet af et serviceminded personale.
Jette og Bo, Grenaa