Designer

Nissen & Gehl

Søren Nissen og Ebbe Gehl er uddannede møbelsnedkere samt møbelarkitekter og har arbejdet sammen siden 70’erne. Ebbe Gehl arbejder ud fra tankegangen, at hans designs skal have sjæl og personlighed, hvor Søren Nissens forudsætninger er tradition og godt håndværk inden for træ og metal. Denne symbiose har ført til unikke og funktionelle designs, som de har fået international anerkendelse for.

Søren Nissen og Ebbe Gehl er begge uddannede møbelsnedkere fra Rud Rasmussens Snedkerier i København, og herefter som møbelarkitekter fra Kunsthåndværkerskolen i København.


De har arbejdet sammen siden 1970 i det kreative og produktive kompagniskab Nissen & Gehl mdd. Deres makkerskab har blandt andet ført til tilblivelsen af Naver Collection, hvor de siden 1994 har udviklet og designet hovedparten af produkterne til Naver Collections møbellinjer.


Deres stil har været med til at forny dansk design, og gennem årene har de modtaget en lang række priser for deres unikke og funktionelle designs, som også har skaffet dem international anerkendelse.Produkter fra Nissen & Gehl