Sibast Furniture

Sibast er en dansk familievirksomhed, der med stolthed har produceret møbler helt tilbage til 1908. Siden 2013 har fjerde generation stået bag Sibast Furniture med det samme fokus på detaljer, håndværk og kvalitet som forfædrene, suppleret med nye perspektiver og skabelsen af nye designhistorier. Respektfulde relanceringer og videreudvikling af ikoniske 1950'er møbler af Helge Sibast kombineres med nutidige design med en tidløs fremtoning og bærer sammen en dansk designarv videre til kommende generationer.

 

Helge Sibast døde i 1985, og daværende Sibast Møbler blev solgt. I foråret 2013 opdagede Helge Sibasts barnebarn sammen med sin kone Anna Sibast en glemt skønhed designet af Helge Sibast i 1953 – stolen Sibast nr. 8. Med fundet af denne stol blev Sibast Furniture genskabt.


Sibast Furniture er en anerkendt dansk møbelproducent, der har skabt en række ikoniske møbeldesigns af høj kvalitet. Hos Bolighuset Ry er vi stolte af at være forhandlere af Sibast Furnitures produkter, deres møbler er kendt for deres håndværk, funktionalitet og tidløse design.


Vi tilbyder et bredt udvalg af møbler fra Sibast Furniture, herunder spisebordsstole, loungestole og borde. Deres produkter er lavet af materialer af høj kvalitet, såsom egetræ og læder, og er kendt for at være både holdbare og elegante.


Hos Bolighuset Ry har vi et team af dedikerede og erfarne møbelkonsulenter, der er klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte møbel fra Sibast Furniture, der passer til din stil og behov. Vi tilbyder også personlig rådgivning og inspiration til indretning af dit hjem.Produkter fra Sibast Furniture