NORDICMODERN

NORDICMODERN  blev grundlagt i 2018 af Nana Fenge og Peter Kampmann med målet om at skabe eller genopdage nordiske unikke produkter med en god historie og en høj designværdi.  NORDICMODERN står for alt, hvad de er lidenskabelige omkring, når det kommer til design, ideer og gode håndværk. NORDICMODERN er udvalgte produkter med et unikt design udtryk, der er relevante for og supplerer både moderne og mere klassisk interiør. Et håndplukket univers af ikonisk produkter og relanceringer til alle design elskere. Nana og Peter ønsker at gøre en forskel gennem en tæt dialog med deres detailhandlere og arkitekter. De tilstræber at inspirere.

I samarbejde med Klint familie og væver Gitte Annette Knudsen har  NORDICMODERN lanceret en samling af fem forskellige tæpper. Designet er baseret på Vibeke Klint tæpper, der aldrig har været i produktion. De afpassede tæpper i fladvæv, kædereps, lynild og dobbeltvæv er teknikker, der alle er typiske for Vibeke Klint. Der er tale om en relancering af hendes originale ikoniske unikatæpper, der understreger hendes værdifulde bidrag til moderne dansk design og samspillet mellem vævekunst og arkitektur.  


NORDICMODERNs kollektion af håndvævede Vibeke Klint tæpper bliver til i det nordlige Indien. Produktionsværkstedet med tilhørende farveri har været familieejet igennem 3 generationer med stolte håndværkstraditioner, indgående erfaring med væveteknikker og et solidt kendskab til materialer. Sammen udvælger de de bedst egnede garnkvaliteter og materialesammensætninger.


Tæpperne er GOODWEAVE INTERNATIONAL certificeret. Det står for en bæredygtig og etisk produktion uden børnearbejde.Produkter fra NORDICMODERN