HAY

HAY blev stiftet i 2002 og er grundlagt med ambitionen om at skabe nutidige moderne møbler ved at udnytte de nyeste produktionsprocesser, så godt design er tilgængeligt for alle. Denne ambition har været med til at skabe deres kæmpe succes. HAY skaber retfærdigt, funktionelt og æstetisk design med nogle af verdens mest talentfulde, nysgerrige og moderne designere.

HAY har taget en danske møbelbranche med storm og har siden de blev etableret lanceret flere møbelkollektioner og besidder nu en bred vifte af boligtilbehør og møbler.


Hos Bolighuset Ry er vi stolte af at være forhandlere af HAYs produkter, som er blevet en del af moderne dansk designhistorie.


HAY tilbyder et bredt udvalg af møbler og interiørløsninger, herunder sofaer, stole, borde, lamper og opbevaringsløsninger. Deres designs er enkle, funktionelle og stilfulde og passer perfekt ind i enhver indretningsstil.


Hos Bolighuset Ry har vi et stort udvalg af HAYs produkter i forskellige farver, størrelser og materialer. Vi tilbyder også personlig rådgivning og inspiration til indretning af dit hjem eller kontor.


HAYs møbler og interiørløsninger er perfekte til både private hjem og kommercielle virksomheder. Deres designs er inspirerende og vil helt sikkert give dit hjem eller kontor et unikt og moderne udtryk.Produkter fra HAY