Form & Refine

Form & Refine er et dansk design-brand, der vægter materialer, formgivning og kvalitet ligeligt. Ved nøje at vælge rendyrkede materialer fra vores klode og få disse forarbejdet på traditionel vis i de respektive hjemlande, skaber Form & Refine kollektioner af nordisk design, der forfines, som årene går.

Form & Refine blev grundlagt i 2018 af Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen og Lasse Lund Lauridsen – baseret på en fælles vision om at skabe et værdi-baseret brand, der udforsker materialer og bevarer vores jord og håndværkstraditioner gennem en exceptionel designfilosofi.

For Form & Refine er bæredygtighed nøgleord. Ved at vælge materialer, der bearbejdes af geografisk nære virksomheder, reduceres vores CO₂-aftryk. Endvidere tror Form & Refine på social indvirkning og på at bevare håndværkstraditioner ved at samarbejde med kooperativer og mindre værksteder – og derved skabe jævnbyrdige og respektfulde partnerskaber.


Form & Refine er stolte af at bygge videre på den nordiske designtraditon. De ønsker at anerkende dem, som kom før os, samtidig med, at de har fokus på nytænkning. Samtlige Form & Refine-produkter bærer på en historie om deres materiale. Formgivningen er enkel, tydelig og elegant for bedst at understøtte materialet, så det kommer til sin fulde ret.Produkter fra Form & Refine